Αιγύπτια παρίστανε πως ήταν άνδρας για 40 χρόνια για να ζήσει την οικογένειά της

By 18 Απριλίου 2015 Γυναίκα No Comments
egypt

Σε άνδρα μεταμφιεζόταν επί… 40 ολόκληρα χρόνια μια χήρα από την Αίγυπτο ώστε να έχει τη δυνατότητα να κάνει δουλειές του ποδαριού για να ζήσει την οικογένειά της.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Λούξορ τίμησαν την 64χρονη Sisa Abu Daooh ως «ιδανική μητέρα» επειδή φορούσε ανδρικά ρούχα για να γυαλίζει παπούτσια και να κάνει άλλες δουλειές.

She preferred jobs that raised enough money so she wouldn’t have to beg on the street.

Ενόσω εγκυμονούσε την κόρη της, ο σύζυγός της πέθανε. Στη συνέχεια φόρεσε ένα τουρμπάνι στη θέση της παραδοσιακής μαντίλας για να βρει δουλειά χωρίς να είναι στόχος από τους άνδρες ως μια γυναίκα που εργάζεται, καθώς το προτιμούσε από το να ζητιανεύει στους δρόμους.

Με το εισόδημά της υποστήριζε την κόρη της, αλλά και τα εγγόνια της, με την πάροδο των χρόνων.

Instead of a hajib, Abu Daooh would wear a turban and most recently work as a shoe polisher at a Luxor train station to support her daughter and grandchildren.

«Προτιμούσα να δουλεύω σκληρά, όπως να σηκώνω τούβλα, να μεταφέρω σακιά με τσιμέντο ή να καθαρίζω παπούτσια παρά να ζητιανεύω» δήλωσε στα αραβικά ΜΜΕ η Abu Daooh, η οποία δούλευε σε γειτονικά χωριά προκειμένου να μην την αναγνωρίσει κανείς.

Η κόρη της δήλωσε ότι η 64χρονη
ξυπνά στις 6 το πρωί για να γυαλίσει παπούτσια στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λούξορ, διάσημου τουριστικού θερέτρου της Αιγύπτου.

————————————————————————————————-
Πηγή: skai.gr

Σύνδεσμος:  http://www.skai.gr/news/weird/article/277874/aiguptia-paristane-pos-itan-andras-gia-40-hronia-gia-na-zisei-tin-oikogeneia-tis-/#ixzz3Ux7cE87O

Leave a Reply


+ 2 = τρία