70 χρόνια από τη νίκη του Κόκκινου στρατού προκαλούν οι κυρίαρχοι της ΕΕ!

κόκκινη_σημαία_σφυροδρέπανο_ράιχσταγκ_171212

ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ Η ΜΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

MΕΡΚΕΛ, ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΛΟΓΩ… ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απέρριψαν την πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, να παραστούν στις 9 Μαΐου στη Μόσχα, στη στρατιωτική παρέλαση για τα 70 χρόνια από τη νίκη του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Η απόρριψη της πρόκλησης για να τιμήσουν το “Επος που έγραψε ο Σοβιετικός Λαός με τον Κόκκινο Στρατό του στον τιτάνιο αγώνα για την ήττα του φασιστικού τέρατος, καταδιώκοντας τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα μέχρι τη «φωλία» του ναζισμού, στο Βερολίνο, και τη συνθηκολόγηση, συνιστά πρωτοφανή πρόκληση ιστορικών διαστάσεων από τους κυρίαρχους πολιτικούς κύκλους της γερμανοκρατούμενης ΕΕ.

Οι κυρίαρχοι της ΕΕ προφασίστηκαν την βοήθεια που παρέχει , δήθεν, η Ρωσία στους αντάρτες της Νοβορωσίας.

Η κίνησή τους αυτή αποτελεί πρωτοφανή πρόκληση στην ιστορική μνήμη και για έναν επιπλέον λόγο. Δεν θα παραστούν στα 70 χρόνια από την μεγάλη αντιφασιστική νίκη του Κόκκινου στρατού , ενώ την ίδια ώρα στηρίζουν τη συμμαχία νεοφιλελεύθερων και Ναζί του Κιέβου μαζί με τους αμερικανούς συμμάχους τους.

Η προκλητική τους στάση αυτή συνιστά όνειδος για την ευρωπαϊκή ιστορία και μέγιστη απρέπεια για τα εκατομμύρια νεκρούς της ναζιστικής θηριωδίας.

Πάντως, μέλη του σερβικού στρατού θα συμμετάσχουν στη στρατιωτική παρέλαση για τα 70 χρόνια από τη νίκη του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας, στις 9 Μαΐου στη Μόσχα.

«Ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς αποφάσισε τη συμμετοχή μελών των σερβικών ενόπλων δυνάμεων στην παρέλαση για τη νίκη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας στις 9 Μαΐου», όπως ανακοίνωσε το σερβικό υπουργείο Άμυνας.

Το Βελιγράδι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό των Σέρβων στρατιωτών που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση, το αποκορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Πηγή: Ίσκρα

Σύνδεσμος: http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20168:kyriarxoi-ee-kokkinos-stratos&catid=38:di-kosmos&Itemid=173

Leave a Reply


οκτώ − 7 =